MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA

SatuMo Oy


SatuMo Oy sai alkunsa pitkäaikaisen harkinnan ja järkkymättömän omaan osaamiseeni luottamisen lopputuloksena. Yli kymmenen vuoden kokemuksella eri markkinoinnin osa-alueista, sekä myös myynnissä työskennelleenä aina uusasiakashankinnasta lähtien, matkaan on jäänyt paljon oppeja. Oppeja niin oikeista kuin vähemmän oikeista tavoista tehdä parempaan myyntiin tai yrityksen ja tuotteiden näkyvyyteen tähtääviä toimenpiteitä. 
Onnekkaana minulla on myös ollut kollegoina ja esimiehinä tavoitteellisia, yrityksen kokonaiskuvan näkeviä ja koko henkilöstöä motivoivia henkilöitä, mahtavia persoonia, joilta olen oppeja ammentanut ja oivaltanut oikein tekemisen taitoa. 

Tavoitteellinen tekeminen lähtee perusasioista: miten tuotteesi tai palvelusi hyöty on kerrottu oikealla tavalla, miten erotut kilpailijoista, mitkä kanavat ja toimenpiteet ovat tehokkaimpia yrityksellesi ja miten tuottaa haluttua lisäarvoa kaikilla näillä. Tuotteen esittelevällä tekstillä on jo suuri merkitys, kun halutaan erottua kilpailijoista.

Mm. näissä asioissa haluan auttaa yritystäsi, sinun tavoitteesi on myös minun tavoite yhteistyössämme. Hyvin tehty työ joka on tuottoisaa sinulle ja yrityksellesi on päämääräni, josta en tingi.

Satu Törönen, SatuMo Oy:n perustaja