Digitaaliset lukitusjärjestelmät 

SALTO partneruus ja jälleenmyynti täydentävät turvateknologiaosaamistamme. Digitaaliset ovien hallinnointi- ja lukitusratkaisut ovat osa digitaalista turvaa. Avausten helppo hallinnointi on asia, joka tuo saavuttavuuden ja turvallisuuden konkreettiseksi aivan uudessa valossa. Helposti muokattavat oikeudet rajoittaa ja sallia kulkemista mahdollistavat monenlaisissa kohteissa toimivien ratkaisuiden
sujuvan käytön.

SALTO on maailman 3. suurin digitaalisten lukitusratkaisuiden tarjoaja. Järjestelmien uranuurtajan sähköisissä lukitusratkaisuissa SALTO tarjoaa kokemukseen pohjautuvaa osaamista, joka näkyy helppona käytettävyytenä ja luotettavina teknisinä ratkaisuina.

Salton Danalock ratkaisut toimivat hyvin esimerkiksi kodin lukitusten sähköistämisessä ja etähallinnassa.

Salto KS tarjoaa pilvipohjaisen ratkaisun, joka mahdollistaa laajempienkin kohteiden lukitusten hoitamisen ja hallittavuuden ilman vaativia kaapelointitöitä. Rajoitetut kulkuoikeudet ja etäavaukset ovat helppoja toteuttaa Salto KS-ratkaisuilla. 


Lukitusjärjestelmät kotiin

Kun valitset lukitusjärjestelmää kotiisi, varmistuthan siitä, että se sopii kotimaiseen ja kodissasi olemassa olevaan lukitukseen.
Saat kauttamme suomalaiseen lukkotyyppiin sopivan Salto lukitusratkaisun, avaimet käteen palveluna. Asennamme valitun ja kotiisi sopivan järjestelmän sekä opastamme käyttöönotossa ja käytössä sinua. Voit turvallisin mielin luottaa järjestelmän toimivuuteen.

Lue lisää kodin lukitusjärjestelmästäJulkistilojen ja yritysten lukitusjärjestelmät

Jokaisella yrityksellä on yksilölliset kulunhallinnan tarpeet. Olipa yrityksesi coworking-tilojen palveluntarjoaja, vähittäiskauppaympäristö, asunto-osakeyhtiö tai useiden eri majoituskohteiden hallinnoija SALTO KS - Keys as service - on juuri sinulle sopiva pilvipohjainen kulunhallintaratkaisu.

Lue lisää Salto KS - Keys as Service ratkaisusta