VARAUSKALENTERI RATSUKKO

Ratsukko kehittää sekä talliyrittäjän liiketoimintaa että ratsastajan harrastamista. Uudistuva Ratsukko tarjoaa monipuolisuutta ratsastajalle ja kokonaisvaltaista arjen hallintaa talliyrittäjälle.

VARAUSKALENTERI RATSUKKO

Ratsukon asiakaslupaus on kehittää aidosti ratsastusharrastusta ja tuoda harrastuksen piiriin uusia ratsastajia. Haluamme tehdä talliyrittäjien arjen hallinnasta helpompaa sekä kehittää hevosalan yrittäjien liikevaihtoa ja liiketoimintaa mahdollisimman laajasti. Ratsastajille, tallien asiakkaille, tuomme monipuolisia ratsastamiseen liittyviä toimintoja ja ominaisuuksia Ratsukkoon, joiden avulla oman ratsastuksessa kehittymisen seuranta ja harrastaminen on mielenkiintoista ja hauskaa.

Ratsukon perustoiminnassa, varauskalenterissa, on huomioitu tallin asiakkaiden käytännön toimet ja tarpeet tunteja varattaessa sekä peruttaessa. Talliyrittäjän on helppoa hallinnoida ja päivittää varauskalenterin sisältöä. Tallin asiakkaan on  helppoa tehdä tuntivaukset ja -muutokset  missä ja milloin vain, unohtaen soittamiset, sähköpostit ja muut viestin lähetykset.

Ratsukon kautta asiakkaat voivat maksaa myös varattavat tunnit, kausikortit ja muut tallin valikoimassa olevat tapahtumat ja tuotteet. Tutustu Ratsukko vaihtoehtoihin sähköisen esitteen kautta.

Ratsukon kehitys lähti liikkeelle Satumo Oy:n toimesta. Nykyään Ratsukko on Ratsukko Solutions Oy:n tuote ja tavaramerkki. Ratsukon tuttu tekijätiimi, SatuMo Oy:n Satu Törönen ja Tuspe Designin Timo Anttila jatkavat Ratsukon kehitystä Ratsukko Solutions Oy:n osakkaina.

LUE LISÄÄ RATSUKKO VARAUSKALENTERISTA

RATSUKKO-TALLIT