SatuMo palveluksessasi - joustavasti ja juuri silloin kun tarvitset!

ULKOISTA MARKKINOINNIN ROOLI

 Jätä suunnittelu ja toteutus ammattitaitoisiin käsiin. 
Alta näet esimerkkirooleja, joihin saat tekijän SatuMolta. 


MARKKINOINTIASSISTENTTI

Tarvitseeko yrityksesi lisäkäsiparin päivittäisiin markkinoinnin tehtäviin? Kuka kerää, lähettää ja rikastaa tuotetietoja, päivittää SoMea, auttaa asiakkaitanne perusasioissa, hoitaa sisäistä ja ulkoista viestintää? Kuvamateriaalia pitäisi käsitellä nopeasti ja saada näkyville some-kanaviin tai eteenpäin asiakkaalle? 


MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Kuka tekee suunnitelman markkinointitoimenpiteistä? Mitä, missä, milloin ja kenelle? Onko teillä jo suuntaviivat, joita lähteä seuraamaan mutta resurssit puuttuvat? Toimenpiteiden seurantaa ja sen kautta tekemisen kehittämistä tarvitaan myös?

TRADE MARKETING MANAGER

Yrityksenne tuotteet pitää saada erottumaan kilpailijoista, mutta kunnollinen benchmark puuttuu? Mitä tuotteita eri jakelukanaville? Hintavertailu vs. kilpailijat? Oikeanlaiset myyntipuheet,  jotka saavat loppuasiakkaan mielenkiinnon heräämään, puuttuvat?

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Jotain pitäisi tehdä, mutta mitä? Asioita pitäisi selvittää, dokumentoida ja kehittää, jotta suunta löytyy ja toimenpiteillä saadaan lisäarvoa myynnille. Tarvitaanko yrityksenne tuotteille tai palveluille koulutusmateriaalia tai muita myyntiä edistäviä toimenpiteitä? Vastaus on kyllä, mutta tekijä puuttuu?