MIKSI JUURI SATUMO YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

AITO HALU JA TAVOITE 
KEHITTÄÄ TOIMINTAANNE

Olipa kyseessä lyhyt- tai pitkäaikainen projekti tai suunnittelu-toteutus tehtävä, SatuMon kautta saatte myös näkemyksen miten jatkaa ja mitä kokonaiskuvassa voisi kehittää. 
SatuMosta saatte myös tarvittaessa pitkäaikaisen, tavoitteellisen kumppanin yrityksellenne, joka kehittää kanssanne toimintaa.MYYNNIN JA MARKKINOINNIN SYMBIOOSIN YMMÄRRYS

Myyntiä ei ole ilman markkinointia ja markkinoinnin luonnollinen seuraus on tuotteiden myynti. Markkinointi on luonnollinen osa myyntiä, sekä tukevana ja auttavana että myös ohjaavana toimena. Oikeanlaisen markkinoinnin tekemiseen tarvitaan tietoa, peruskysymykset selvittäen. Selvitän juuri nämä asiat ja osaltani autan tekemään myynnistä ja markkinoinnista sopusointuisen pariskunnan.

VANKKA KOKEMUS & 
OSAAMINEN

Yli 10 vuoden kokemus monikansallisen yrityksen tuotteiden markkinoinnista, jälleenmyyjä- ja sponsoriyhteistyöstä sekä erilaisista myynnin työkalujen kehittämisestä antaa vankan taustan ja kestävän kivijalan tekemiselle. Eri markkina-alueet mm. Pohjoismaissa ovat tuttuja ja maakohtaiset erot niin hinnoissa kuin kuluttajakäyttäytymisessä on tarpeen huomioida, jos yrityksesi toimii Suomen rajojen ulkopuolella.